Sıcak Bölgede Yazılar


İstihdam yaratılmasından açılmasına,
insanlara madem iş deneyimi deniyor çalışması için fırsat verilsin hem işi hem iş deneyimi olsun.
İnsanlara Tr de iş fırsatı yaratmaktan hiçbir işveren korkmamalı.(İNSAN KAYNAKLARI,İSTİHDAM)

Türkiye de ve bazı illerde tuzluk tasarlamak yeni yeni istihdam projeleri yaratılsa bayağı bir işsiz var artı diplomalı işsiz var onlara faydaları olsa ülkeye faydası olsa. (İNSAN KAYNAKLARI,İSTİHDAM)

Bende merak ediyorum neler oluyordan neler olacak sorusunu ve cevabını? İnsan Kaynakları Bilişim Hukuk Bilim İç Dış Siyaset Sosyoloji Psikoloji Jeostrateji Coğrafya Konjonktür Türkiye ve Dünya eksenli!(ALAN)

İnsan Kaynakları Bilişim Hukuk Bilim İç Dış Siyaset Sosyoloji Ekonomi Sağlık Psikoloji Jeostrateji Coğrafya Konjonktür Türkiye ve Dünya eksenli konularda çok zaman kaybediyoruz. Zaman çok çabuk akıyor.(ALAN,YÖNTEM,PROGRAM,HEDEF,STRATEJİ,ÖNGÖRÜ,GELECEK)

İnsan Kaynakları Bilişim Hukuk Bilim İç Dış Siyaset Sosyoloji Ekonomi Sağlık Psikoloji Jeostrateji Coğrafya Konjonktür gibi pekçok Türkiye ve Dünya eksenli konularda ((gelecek yönlü)) stratejiler geliştirilmeli acil hayata geçirilmeli! .(ALAN,YÖNTEM,PROGRAM,HEDEF,STRATEJİ,ÖNGÖRÜ,GELECEK)

Peki iş arayan kendini her anlamda geliştirmeye çalışıyor da işveren ne yapıyor? O kendini İnsan Kaynakları alanında geliştiriyor mu?!İstihdam projeleri oluşturuyor mu veya istihdam projelerinde görev alıyor mu?!Güncel bir konu. (İNSAN KAYNAKLARI,İSTİHDAM)

Türkiye özellikle hali hazırda üniversite mezunları için arkadan gelen yeni mezunlar için #istihdam #insankaynakları ne yapıyor ne yapacak.
Üniversite mezunlarının hazır işsizlik oranı neredeyse %25 e dayandı e hazır mezunlardan da yüzde bunun üstüne bakalım ne oluyor! . (İNSAN KAYNAKLARI,İSTİHDAM)

Marka olmak ya da olabilmek! Bence erdem balcı olarak kreatif düşünerek bunu hayata geçirerek geçmiş ve gelecek konjonktürünün sistemsel oluşturulmasıyla stratejik hareket edebilme olgusu olarak tanımlayabilirim.(REKLAM,MARKA,MARKA OLMAK)
İnsan Kaynakları alanının bölümünün herhangibir şirkette firmada bulunmasından çok bu alanın bölümün işlevini gerçekten yerine getirip getirmediği konusunda Türkiye genelinde ne durumdadır merak konusu. (İNSAN KAYNAKLARI,İSTİHDAM)

Madem geleceğin 50 yılı hazırlanıyor Dünya İstihbarat Servisleri hangi harita veya haritalar üzerinde geleceği tasarlıyor?!(İSTİHBARAT,ÖNGÖRÜ,STRATEJİ,PROJE,GELECEK)

Bugün gelinen noktada Abd ve İngiltere Fransa, Ortadoğuda varolan Suriyedeki savaşta Türkiyeninde bulunduğu yerde bölgede eskiden olduğu gibi varım dedi(Bugün Abd nin Suriyeyi vurması ile).Kimyasal silah kulanıldı iddiası dünya genelinde dile getiriliyor vurma gerekçesi olarak. (İSTİHBARAT,ÖNGÖRÜ,ASKERİ,BİLİMSEL,TEKNİK,TARİH,KONJONKTÜR,STRATEJİ,PROJE,GELECEK)

Gelecekte 2018 sonra 2019 da kamu yönetimi ve insan kaynakları yönetiminin durumuna dair program politikalar olacak mı? Üretilecek mi?Merak.(İSTİHDAM,ALAN,KAMU YÖNETİMİ,İNSAN KAYNAKLARI,İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ,POLİTİKA,PROGRAM,PROJE,STARATEJİ,GELECEK)

Sokakta yetişkin olarak yaşamanın büyükşehirde bir felsefesi olduğunu düşünüyorum.(HAYATA DAİR,FELSEFE)

Neler oluyordan ziyade 2019 da ne olacak? Gelişmeler dünya haritası üzerinde nasıl olacak o önemli!(GELECEK,ÖNGÖRÜ,STRATEJİ,AMAÇ-NEDEN-SONUÇ,KONJONKTÜR,SİYASET,ULUSLARARASI İLİŞKİLER,DİPLOMASİ)

Peki , Yeni Soğuk Savaş; Dünyada ve Türkiye de sektörel değişiklikleri Küresel anlamda nasıl etkileyecek? Yeni harita nasıl konjonktürel olarak ortaya çıkacak bu önemli! (İSTİHBARAT,GELECEK,ÖNGÖRÜ,STRATEJİ,AMAÇ-NEDEN-SONUÇ,KONJONKTÜR,KÜRESEL,SİYASET,ULUSLARARASI İLİŞKİLER,DİPLOMASİ)

Yeni dünya düzeni, yeni iş dünyası düzeni, yeni gelecek yaşam düzeni, yeni jeopolitik ve stratejik düzen, yeni ekonomik ve bilimsel teknolojik dünya düzeni, yeni istihbarat dünyası düzeni. (GELECEK,ÖNGÖRÜ,STRATEJİ,AMAÇ-NEDEN-SONUÇ,KONJONKTÜR,SİYASET,ULUSLARARASI İLİŞKİLER,DİPLOMASİ,BİLGİ VE BİLGİNİN KULLANILMASI,BİLGİNİN İŞLENMESİ,İSTİHBARAT)
Erdem BALCI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satış Cümleleri

Köy Enstitüleri ve Kayseri Pazarören