Olay Yeri İnceleme Komplo Teorisi

Bir sonbahar günüydü, saat sabahın 09.00 idi dışarda boom diye bir ses! Heryer altüst olmuştu patlayan bir bombaydı. 5 dakika ara ile 2. Ve 3.patlamalar her taraf kan revan içinde bağrışanlar yardım çığlıkları…! Çok geçmeden siren sesleri eşliğinde polis ambulans ve itfaiye araçları birbiri ardına dizili yolda idi. İnsanlar merakla ve korkuyla olanları izliyordu. Şehrin 3 noktasından dumanlar yükseliyor siren sesleri duyuluyordu. Olay yeri inceleme ve istihbarat oradaydı olay yeri çembere alındı, basından flaş patlama haberi veriliyordu tv ekranlarında.

İlerleyen saatlerde olay netleşiyordu şehrin 3 ayrı merkezi kalabalık yerine 5 er dakika aralıkla bombalı saldırı yapılmıştı. İlk bilgilere göre 50 ölü 500 yaralı vardı.250 kişinin durumu ağırdı. 

Hastanelerden kan anonsları yapılıyordu.3 saldırı da araçla gerçekleştirilmiş intihar saldırısı idi.
Eline kağıt kalemi ve harita çizmeye kurguya başladı gizemli adam. Bölge Ortadoğu idi patlama Suriye sınırında bir Türkmen köyünde gerçekleşmişti. Bu patlama herşeyi değiştiriyordu bilinenler bilinmeyenler ve güvenli bölge tampon bölge vs….Gizemli adam önüne iki harita koydu biri dünya siyasi harita diğeri ortadoğuyu içiren harita. İki haritada kırmızı ve mavi kalemle birtakım işaretlemeler yaptı. Üniversitede okuduğu birtakım güncel olaylar ve olgularla bilgi birikimi dahilinde sonuçlara ulaştı ve kağıda yazdı.



Ve gelelim gerçek hayata 21.yüzyıl ve 2019 dünyanın belli başlı yerlerinde bombalar patlıyor insanlar ölüyor ve yaralanıyor bunlardan bir tanesi Ortadoğudur.17.09.2019 ile 18.09.2019 tarih arasında ajansların haber geçtiği Afganistan, Suudi Arabistan, Rusya. Diğer taraftan Irak bölünürken Suriye halen daha çok sıcak.


Türkiye açısından güney sınırımız Irak, İran  mevcuttur bu hat ayrı bir önem arz etmektedir. Türkiye zaten bilindiği gibi matematik konumu itibarıyla Ortadoğuda stratejik bir öneme sahiptir. Bu stratejik  önem Osmanlıdan Cumhuriyet dönemine kadar kayıplar yaşansa da güncelliğini stratejik ve tarihsel, ekonomik açıdan koruyarak gelmiştir. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları ile Bir Kurtuluş Savaşı yaşanmış Şehit ve Gazilerimiz ile bu topraklar elde edilmiş ve korunmuştur.


Öngörü olarak Ortadoğu diyorum gerçek olarak Ortadoğudaki ateş yayılacağa benziyor. Yeni haritalar çıkabilir Ortadoğuda. İleride Abd  Genişletilmiş Ortadoğu Projesini sertleştirerek İran üzerine birtakım gerekçeler bularak Suriye beraberinde bir savaş çıkartabilir. Bloklaşma ise tabi eski defterler güncellenirse İsrail zaten var İngiltere İtalya ile sürpriz bir yeri gerekçe göstererek Abd, İngiltere, İtalya, İsrail İtilafı ile İran, Suriye, Türkiye, Rusya ittifakında yeni bir Ortadoğu savaşı çıkabilir. Başka açıdan doğudan Ermenistan ve batıdan Yunanistan-Bulgaristan ikilisi rahat durmayacaktır.

Erdem Balcı
 


Yorumlar

  1. Öngörünüze katılıyorum
    "Öngörü olarak Ortadoğu diyorum gerçek olarak Ortadoğudaki ateş yayılacağa benziyor. Yeni haritalar çıkabilir Ortadoğuda. İleride Abd Genişletilmiş Ortadoğu Projesini sertleştirerek İran üzerine birtakım gerekçeler bularak Suriye beraberinde bir savaş çıkartabilir. Bloklaşma ise tabi eski defterler güncellenirse İsrail zaten var İngiltere İtalya ile sürpriz bir yeri gerekçe göstererek Abd, İngiltere, İtalya, İsrail İtilafı ile İran, Suriye, Türkiye, Rusya ittifakında yeni bir Ortadoğu savaşı çıkabilir. Başka açıdan doğudan Ermenistan ve batıdan Yunanistan-Bulgaristan ikilisi rahat durmayacaktır."

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satış Cümleleri

Köy Enstitüleri ve Kayseri Pazarören

Sıcak Bölgede Yazılar